Η Ομάδα Θεάτρου  Piedi Sporchi τις θεατρικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019 παρουσίασε την παιδική παράσταση με  τίτλο   “Με λένε Οδυσσέα & έχω να σας πω…”

Μια  διαδραστική παράσταση, με πρωτότυπη μουσική επηρεασμένη από την ελληνική παράδοση αλλά και πιο σύγχρονα ακούσματα, που εμπλέκει τους μικρούς θεατές σε ένα δημιουργικό παιχνίδι με μεταμφιέσεις!

Ένα πρωί ο μικρός Οδυσσέας ξυπνά και συνειδητοποιεί ότι κάτι παράξενο, κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει στο δωμάτιό του. Το ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας ξεκινά. Μυθικοί ήρωες, τέρατα, απίστευτες περιπέτειες μπερδεύουν το μύθο με την πραγματικότητα, το παρελθόν με το παρόν…
Σε ένα ταξίδι που μας κάνει να μη φοβόμαστε!
Ένα σχέδιο  που μας κάνει όλους φίλους…
Μας   υπενθυμίζει ότι  οι  δυσκολίες δεν   μπορούν  να  σταθούν  εμπόδιο,  αν πραγματικά το πιστέψουμε!

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Οδυσσέας, ένα 9χρονο αγόρι, γίνεται σύντροφος του ομηρικού Οδυσσέα σε ένα «φανταστικό» ταξίδι γεμάτο εμπόδια και δυσκολίες. Ανακαλύπτει την εσωτερική δύναμη …τη δύναμη της θέλησης και της απόφασης. Με πίστη και σκέψη βρίσκει τον τρόπο που θα τον απαλλάξει από τα «πειράγματα» του συμμαθητή του. Και τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο!

Κείμενο / Σκηνοθεσία : Δώρα Δόριζα
Πρωτότυπη Μουσική :
C.go
Γραφικά /αφίσα: Βίκτωρας Γκόγκας
Σκηνικά/Κατασκευές: Δημοσθένης Κωνσταντούλιας/Δήμητρα Γραμματικοπούλου
Φωτογραφίες: Υπατία Κορνάρου
 Κιθάρα/ηχητικά/τραγούδι: C.go
Ηθοποιοί :
2017-2018 :Μαρίνα Σωκράτη, Δήμητρα Γραμματικοπούλου/ Φλάβιο Νεάγκου, Δώρα Δόριζα2019: Μαρίνα Σωκράτη, Δημήτρης Μακρής, Δώρα Δόριζα
Με λένε Οδυσσέα & έχω να σας πω…