ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ!

Ο τεχνοχώρος ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ! Ανοίγει τις πόρτες του για να γιορτάσει μαζί σας τις σημαντικές στιγμές των αγαπημένων σας.
To ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ! είναι ο ιδανικός χώρος για ένα μοναδικό παιδικό πάρτι, που θα αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις στους μικρούς καλεσμένους! Καθώς περιβάλλεται από τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, της έκφρασης και της δημιουργίας, το παιδικό πάρτι στον ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ! θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, γεμάτη με χαμόγελα, παιχνίδι και δημιουργικότητα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Παιδική Θεατρική Παράσταση

Η πρώτη προσφορά αφορά την πραγματοποίηση παιδικής θεατρικής παράστασης με τίτλο «Η έμπνευση μου είπε… Παραμύθια να σας πω», και την διάθεση του χώρου μιάμιση επιπλέον ώρα για την κοπή της τούρτας και το κέρασμα των καλεσμένων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 – ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

Θεατροπαιδαγωγικό

Το πρόγραμμα που αφορά το Δημιουργικό Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα για Πάρτυ Γενεθλίων περιλαμβάνει καλωσόρισμα των καλεσμένων με: παιχνίδια γνωριμίας και ευχές για τον εορτάζοντα, παιχνίδια φαντασίας, δημιουργικά παιχνίδια με αντικείμενα και κάρτες, επινόηση ενός ήρωα με κίνηση, φωνή ιστορία! Το πρόγραμμα συνεχίζει με την διάθεση του χώρου μιάμιση επιπλέον ώρα για την κοπή της τούρτας και το κέρασμα των καλεσμένων.

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η προσφορά αφορά την διάθεση του χώρου για 3 ώρες, ώστε να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας.

Επιπλέον,

  • Προσφέρεται ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός του χώρου.
  • Ο Τεχνοχώρος μας προσφέρει την αυλή του για τον μπουφέ του πάρτι και την φιλοξενία των συνοδών των παιδιών.
  • Για τον μπουφέ του πάρτι, ο τεχνοχώρος ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ! έχει αποκλειστική συνεργασία με την Pizza Fan. Ρωτήστε μας για τον ειδικό τιμοκατάλογο.
  • Κατόπιν συνεννόησης ο Τεχνοχώρος ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ! μπορεί να προσφέρει τα δώρα των καλεσμένων σας (π.χ βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια κ.α)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!